Ga verder naar de inhoud
aug 2 / Slager Beert

Slager Beert werkt samen met BBQ Harderwijk

BBQ HarderwijkModerne service gecombineerd met vertrouwde kwaliteit

Misschien heeft u het al wel gezien of gehoord. Sinds kort is BBQ Harderwijk actief in Harderwijk en omstreken. BBQ Harderwijk is een uniek online initiatief in deze regio onder leiding van Joep de Bruijn. In samenwerking met Slager Beert combineert BBQ Harderwijk de kracht van het snel en gemakkelijk online bestellen van BBQ vlees en alle bijbehorende benodigdheden.

BBQ Harderwijk; eenvoudig en snel de beste BBQ producten in huis

BBQ Harderwijk is ontstaan vanuit passie voor de barbecue en ons streven naar kwaliteit voor de juiste prijs. Door onze gezamenlijke kennis en werkwijze staat BBQ Harderwijk garant voor het beste vlees in combinatie met optimaal bestelgemak, snelle levering en ambachtelijke service!
Joep de Bruijn, initiator BBQ Harderwijk
 


Tijdelijke aanbieding!

Maak als trouwe klant van Slager Beert ook kennis met BBQ Harderwijk en ontvang op de eerste bestelling 5 euro korting en gratis bezorging! Gebruik hiervoor bij het afrekenen de kortingscode: ZOMERVOORDEEL2018

LET OP: de genoemde kortingscode is eenmalig te gebruiken tot 31-08-18 en geldig bij besteding van minimaal 30 euro.


Hoe werkt het?

In de overzichtelijke webshop stelt u in slechts 4 stappen heel gemakkelijk uw eigen BBQ event samen, welke direct veilig per iDEAL of creditcard voldaan kan worden. En het bezorg- of afhaalmoment bepaalt u helemaal zelf.

Kortom; ook bij BBQ Harderwijk wordt moderne maar vooral ambachtelijke service gecombineerd met vertrouwde kwaliteit van Slager Beert.